Hvad er "Must Have"-legetøjet til en ny legeterapeut? Af Jennifer Ta — ChildTherapyToys
Hvad er "Must Have"-legetøjet til en ny legeterapeut? Af Jennifer Taylor

Hvad er "Must Have"-legetøjet til en ny legeterapeut? Af Jennifer Taylor

Spørgsmål om "must have" legetøj bliver stillet så mange gange af klinikere, der er nye inden for legeterapi. Og svarene kan variere meget. Jeg har givet forældre nogle af mine yndlingslegetøj i fortiden.

Dr. Landreths "Must Have"-legetøjskategorier:

Grundlaget for træning i legeterapi for mange klinikere er Dr. Garry Landreth og Child Centred Play Therapy. Han råder til, at legeterapeuter inkluderer flere legetøj fra hver af tre kategorier. Bemærk, at denne liste ikke inkluderer alt, der passer ind i hver kategori (de er blot eksempler), og at du også har brug for alt på enhver liste

Dukkehus og familie

I virkeligheden

Heltepige

Ekspressiv/Kreativ

Legetøjshær

Aggressiv/følelsesmæssig frigivelse

Direktive legeterapeuter "skal have" legetøj

Når du laver mere strukturerede eller retningsgivende legeterapiinterventioner, har du normalt brug for ting som:

"Must Have" elementer af et legeterapirum

Det kan være ret nemt at finde fremragende legetøj overalt, hvor du går. Og Dr. Garry Landreth minder os alle om at passe på trangen til at få alt. Han siger i sin bog, The Art of the Relationship, "Legetøj skal udvælges, ikke indsamles."  

Og jeg skabte denne infografik for at opsummere mine tanker om at skabe det perfekte legeterapirum, som du måske kan finde nyttigt.

Reframing spørgsmålet

Men jeg har for nylig hørt det forklaret på en vidunderlig måde af en kollega, Dr. jessica stone, som svarede på netop dette spørgsmål under et diskussionsforum om Topmøde om legeterapi.   Hun gav mig tilladelse til at dele det med dig:

Hej alle sammen, jeg kan godt lide at samle ædelstene på min vej inden for dette felt. Jeg er ikke sikker på, at jeg kunne identificere den ene ting, mit kontor ikke kunne leve uden. Det er komplekst. Er det min personlige yndlingsting? Eller min klients? Eller størstedelen af ​​mine kunder? Hvad omfatter en yndlingsting?

Jeg mener, at det, vi har på vores kontorer, skal være en balance mellem 1) hvad der er i overensstemmelse med hvem vi er, hvad vi tror på, hvad vores teoretiske grundlag er, hvad vores plads tillader komfortabelt osv. og 2) hvad der taler vores klients sprog , hvad der hjælper vores kunder med at tale, hvad der taler til vores kunder, hvad giver dem mulighed for at opleve at føle sig hørt, set, vigtig og forstået.

Jeg kan godt lide at tage en perle fra Maria Montessori og tænke på værktøjerne på mit kontor som en måde at stilladsere på på kontoret. Der er genstande, der passer til, hvor de er i dette øjeblik, genstande, der hjælper dem med at komme videre, og genstande, der virker, når de har brug for at gå lidt tilbage.

Nogle gange er disse værktøjer ikke vores foretrukne eller foretrukne. Nogle gange er de det. Når jeg kigger rundt på mit kontor som svar på dit spørgsmål, tænker jeg på de kunder, der bruger størstedelen af ​​værktøjerne på mit kontor på en given dag, men jeg tænker også på den ene klient, den der fandt det værktøj, der betød mest for dem, og de brugte det på den mest fantastiske måde – hvad end det betød for dem – Jessica Stone, Ph.D., RPT-S”

Da jeg pakkede mit kontor sammen for at flytte ud af staten i denne uge, fandt jeg Dr. Stones ord særligt nyttige. Jeg spiller normalt høj musik, når jeg laver opgaver som denne, men denne gang holdt jeg hvert af legetøjet og huskede børnene, der brugte dem, og hvordan de brugte det. Det var en blanding af glæde og sorg, da jeg reflekterede over alle de fælles øjeblikke i dette specifikke legerum.

Sidste tanker:

Til sidst vil jeg anbefale at vælge et par ting fra hver af Dr. Garry Landreths kategorier og derefter overveje Dr. Stones råd om at se værdien af ​​alt det forskellige legetøj i legerummet. Men ved, at hvad end du har, er nok. Så længe du er i rummet, med fokus på forholdet til barnet og reagerer på en autentisk måde

 

**Posten Hvad er "Must Have"-legetøjet til en ny legeterapeut? dukkede op først Jennifer taylor legeterapi.

Forrige artikel Afslutning på legeterapi i juni
Næste artikel Børn med ocd har gavn af terapileg, der inkorporerer kognitiv adfærdsterapi