Play Therapy Termination Activity: The Chain of Intentions af Jennifer — ChildTherapyToys
Play Therapy Termination Activity: The Chain of Intentions af Jennifer Taylor

Play Therapy Termination Activity: The Chain of Intentions af Jennifer Taylor

 

Opsigelse af legeterapitilbud kan være vanskeligt for rådgiveren og barnet. Relationen dannet i løbet af terapimånederne er et af de vigtigste aspekter af processen. Opsigelsesaktiviteter varierer på tværs af indstillinger: Nogle kontorer leverer certifikater, og nogle sagde simpelthen farvel.

I dag vil jeg dele en opsigelsesaktivitet, der har været ret populær på mit kontor.

Sandheden er, at det også er en målsætningsaktivitet. Så du kan bruge det i begyndelsen og slutningen af ​​terapien.

Det startede helt tilbage i januar 2016….Jeg kan godt lide at kalde det Kæde af intentioner.

Inspirationen til denne opsigelsesaktivitet

The Chain of Intentions var inspireret af en reklamefilm, som jeg så om Mit hensigtsprojekt. Ifølge deres hjemmeside,

Vi tror på, at der er et formål inden i hver af os, og vi ønsker vores indsats for at opmuntre folk til at dele mere sandhed og inspiration med hinanden. Vi er ikke et smykkefirma - vi er et intentionsprojekt - My Intent Project

På trods af deres påstand om ikke at være et smykkefirma, laver de faktisk smykker. Kunden vælger et inspirationsord til at få markeret på en disk og bruger det som inspiration eller motivation i hverdagen.

(Bemærk...Jeg har ingen tilknytning til My Intent-projektet og har ikke modtaget nogen økonomisk kompensation fra dem...dette er udelukkende baggrunden).

Så jeg bestilte en med min hensigt til min legeterapipraksis.

Mit ord var FOKUS.

Fokus på LEGTERAPI.

Se, jeg har for vane at sige ja til alle muligheder. Disse ting tog mig væk fra min kernemission, som var at bruge legeterapi til at hjælpe børn med at håndtere traumer eller andre vanskeligheder i hjemmet eller i skolen.

Jeg havde brug for det FOKUS.

Men fordi jeg ikke kunne købe en halskæde som en opsigelsesgave til hver eller mine kunder, fandt jeg på en måde at skabe en kæde af intentioner med alle de (villige) kunder og studerende, der kom til mit kontor.

Kæde af hensigtsinstruktioner:

  1. Jeg startede ved binde et meget langt stykke garn til luftkanalerne på mit kontor at danne en streng, der gik fra den ene ende af mit kontor til den anden. Du kan gøre dette ved at binde det til et søm eller en krog af enhver art.
  2. Klip strimler af byggepapir ud ved at folde på midten lodret og derefter folde på midten igen. Du får 4 strimler til hvert standardark.
  3. Ved hjælp af en markør, Jeg skrev mit ord FOKUS og lavede den første cirkel rundt om garnstykket. Det var meget trist og ensomt i sig selv. 
  4. Da børn lagde mærke til det og begyndte at spørge om det, fortalte jeg dem historien om halskæden, som jeg lige har fortalt dig. Selvom jeg sagde, at dette var en opsigelsesaktivitet, det kan også være en behandlingsmålaktivitet.
  5. Hvis et barn ønskede at skabe en intention som et behandlingsplansmål, gav jeg dem lov til det lave en stribe med et ord om, hvad de ønskede at opnå under deres terapibesøg. Børn vælger ting som at lytte, være glad, skabe, designe, venner. Sørg for, at intentionen er positiv. Så ingen kæder, der siger "Stop, nej, lad være."
  6. jeg havde barn står på en stol og binder deres strimmel til min (eller den sidste) og derefter hæfte det selv, så deres ord af hensigt var synlig.
  7. Ved afslutningen af ​​terapien ville barnet enten lave en ny strimmel (eller gør en for første gang, hvis de ikke var interesseret i at lave en målstribe) that sagde, hvad de lærte under terapien. Eller nogle gange var det en fordel eller bare noget, de ville fortsætte med at arbejde på. Deres hensigt efter vores tjenester sluttede. Nogle skrev glad, venner, glæde, forbindelse, succes. Igen fik jeg barnet til at skrive ordet, sætte det op og hæfte det selv.
  8. Hvis børn var for små til at stave, prøvede de deres bedste. Eller de tegnede et billede. Nogle gange skrev jeg ordet ned, og de kopierede det.

 

 

Tanker om opsigelse

Slutresultatet var en måde for dem at efterlade noget. Et vidnesbyrd om kraften i terapi og det arbejde, der blev udført. En motivation for andre børn, at succes var mulig. Og en vision for deres fremtid om, hvad der kunne hjælpe dem med at vejlede dem efter terapien var slut.

Mit mål var at komme fra den ene side af rummet til den anden. Det tog hele året. Mit kontor er stort! Men efterhånden som den voksede, blev den fast inventar på kontoret, og jeg er spændt på at tage den ned og starte igen. Og lidt trist at se det gå. Jeg tænker, at jeg kan bruge den som en guirlande til mit kontorjuletræ. En symbolsk måde at hædre årets arbejde og gå over i intentionerne for det nye. 

***

Tak til Jennifer Taylor for en anden god læserindsendelse! Se mere fra Jennifer på jentaylorplaytherapy.com

Har du et opslag, du gerne vil have på vores side? Lad os vide!

Forrige artikel Hvordan reducerer legeterapi angst hos børn? af Joseph Sacks, LCSW
Næste artikel Hvert barn med ADHD har brug for kaptajnunderbukser af Cristina Margolis