10 kategorier til sortering af sandbakkeminiaturer på hylder — børneterapilegetøj
10 kategorier til sortering af sandbakkeminiaturer på hylder

10 kategorier til sortering af sandbakkeminiaturer på hylder

ved Amy flaherty, lpe-i, rpt

Siden jeg har lavet sandbakketerapiuddannelser i flere år nu, har mange mennesker spurgt om den bedste måde at arrangere miniaturer på hylderne. Som en sidebemærkning, så fortvivl ikke for jer, der er på rejse, fyldt med plads-terapeuter - mit næste blogindlæg vil kun være til jer, så hold øje! Nu tilbage til de sjove ting. Jeg vil vise dig, hvordan jeg arrangerer mine miniaturer og fortæller dig min logik bag mine placeringer. Plus, du vil komme til at se de fleste af mine miniaturer tæt på og personligt, som jeg kan vædde på vil give dig lidt miniature-misundelse (der er ikke sådan noget som 'nok' miniaturer!) Okay! Smøg ærmerne op og lad os grave i skal vi?

1. Dyr

Til at starte med kan du se mine dyrehylder nedenfor. Jeg placerer mine dyr tættest på bunden, fordi de er mest brugte mine yngre børn. Små børn er mest tilbøjelige til at bruge dyr i stedet for mennesker, så at sætte dem på bunden giver bare praktisk mening. Grupperinger af tamme dyr - prøv at sætte hestene og andre typer dyr sammen. Børn vil ofte lave familier ud af disse. Heste bliver brugt MEGET. Skræmmende edderkopper går i bunden. Disse er et MUST for at arbejde med små drenge.

 CTT-kommentar: Rul ned til "Dyr” for at se hele vores udvalg.

sandbakke miniaturer

2. Fantasifigurer

Da jeg flyttede kontorer, vidste jeg, at jeg var nødt til at dedikere flere hylder til fantasy-miniaturer. Disse er også et must-have til din sandbakkesamling, fordi de bliver brugt i alle aldre. Voksne placerer dem normalt som metaforer eller hobbyer, men børn vil fortælle mange historier med fantasifigurerne. Bare rolig - ved at placere en Elsa-miniature der er du ikke garanteret at høre hele plottet af Frozen. Dragehylde: bruges til alle aldre, men igen trækker små drenge sig mod denne hylde. Flerhovedede drager er de bedste.

sandbakke miniaturer

3. Transport

Hvis du overhovedet arbejder med børn, vil du sandsynligvis have svært ved at holde denne hylde pæn og ryddelig. Små drenge ELSKER typisk at smadre biler ind i hinanden. Husk, selvom de ikke kan fortælle dig, hvad der sker i bakken, betyder det ikke, at der ikke sker noget. Hjernen går aldrig glip af en chance for at integrere.

sandbakke miniaturer

4. Mennesker

Når du arbejder med klienter i skolealderen og ældre, er det yderst nyttigt at have en række mennesker. Prøv at samle så mange forskellige aldre, hudfarver og forskellige evner som muligt. Som du kan se, opdelte jeg mine i køn og havde så en hylde til grupperinger af mennesker. Jeg lavede også en separat placering kun for det, jeg tænker på som "milepælsmarkører", såsom fødsel, bryllupper, eksamen. Placer disse tæt på bunden, så dine børn kan få adgang til miniaturer af mennesker efter behov. Børnehylde på bunden (babyer er grupperet) og så kvindernes hylde over den. Kan du se min favorit?

 CTT-kommentar: Rul ned til "Figurer” for at se hele vores udvalg.

sandbakke miniaturer

5. Hegn

Jeg har en hel hylde, der kun er viet til hegn. Man kan virkelig aldrig have for mange hegn. Børn vil ofte fore bakken med hegn og have hegn inde i hegn. En række forskellige størrelser og former er nyttige.

6. Skat/Sten

Ligesom hegn bliver brugt i bakker til alle aldre, gør skattekister, skatte og sten det også. Jeg forsøger at placere dem tæt på midten på mine hylder. Du skal ikke bekymre dig om at sortere alle dine sten, fordi børnene vil vælge, hvad de har brug for alligevel (og du vil gøre din OCD selv sindssyg, hvis du prioriterer dette).  

 CTT-note: Se Landskabsside såvel.

sandbakke miniaturer

7. Religion/Dødshylder

Det virker som en mærkelig parring i starten hva? Men hvis du tænker over det, spiller religion en nøglerolle i, hvordan vi ser døden, så det giver mening at have disse tæt på hinanden. Kunder i alle aldre vil bruge disse voksne igen, måske mere metaforisk, men disse to hylder bliver meget brugt i mit legerum. Hvis du ikke kan se, er de på de midterste hylder.

 8. Diverse

Men hvad med alle de ting, der bare ikke har en kategori? Rund dem op og sæt dem på hylder, du klassificerer som "diverse". Voksne ELSKER disse hylder. Så mange abstrakte tanker og historier kommer fra tilfældige miniaturer. Hold altid øje med gårdsalg og loppemarkeder for enestående miniaturer til at fylde disse hylder. Ofte ender de miniaturer, hvor jeg IKKE aner, hvordan de kunne bruges, med at blive de mest populære!

9. Huse/Broer

Jeg placerer mine huse øverst, fordi disse sjældent bliver brugt af små, men voksne elsker at befolke deres bakker med huse. En række huse er nyttige for kunden at finde et, der er "det helt rigtige". Broer bruges ofte af voksne til at symbolisere håb og forbindelse. Hver gang du ser en bro komme ind i en bakke, skal du vide, at du er på rette vej.

sandbakke miniaturer

10. Brydbare/abstrakte ideer

Jeg opbevarer mine sønderdele ting på de øverste hylder. Dette betyder dog ikke, at ting aldrig går i stykker. Hvis du er super bekymret for, at den går i stykker, hører den ikke til i din samling. Læg det på en bogreol et sted, hvor du kan beundre det. Voksne vil være dem, der bruger disse. Selv da er det ikke super almindeligt, at voksne bruger dem. Jeg tror, ​​jeg har dem for mig selv, hvis jeg skal være ærlig.

 CTT note: Vi har hundredvis af miniaturer og snesevis af kategorier at vælge imellem

Tak til Amy Flaherty og The Southern Sandtray for dette gode indlæg!

 

Forrige artikel Sandbakkeminiaturer er ejendommelige
Næste artikel Er mit barns angst normal?